Ontwikkelingen
3 mei 2023

Reimert Groep opent nieuwe vestiging in Vaassen: Reimert Oost

De Reimert Groep opent per 1 mei 2023 een nieuwe vestiging aan de Talhoutweg 32 in Vaassen. Vanaf deze prachtige zichtlocatie op het industrieterrein vlak naast de A50, werken we verder aan onze missie: De beste partij zijn voor het ontwerpen en realiseren van praktische, duurzame en circulaire producten in de bouw en infrastructuur, die optimaal aansluiten bij de verwachtingen van onze opdrachtgevers.
Reimert, De Wilde en Beugel deden dit samen al voor opdrachtgevers in Midden- en Noord-Nederland. Met een vestiging in Vaassen kunnen we ook de markt in Oost-Nederland bedienen. De nieuwe vestiging gaat opereren onder de naam Reimert Oost, en staat onder leiding van Rob Alberti.
 
Rob heeft ruime ervaring in infrawerken en heeft de laatste jaren vooral langdurige onderhoudswerken en bouwteamprojecten voor zowel de overheid als private partijen en planontwikkelaars gerealiseerd. Rob gaat vanuit de vestiging Vaassen voor Reimert samen met ingenieursbureau RUIM de werkzaamheden verder uitbreiden.
 
De contact gegevens van Rob Alberti: ralberti@reimert-oost.nl | 06-25032619.
 
Blijf ons volgen via social media of de website voor het laatste nieuws over de ontwikkelingen in Vaassen!