Reimert Bouw en Infrastructuur is verantwoordelijk voor de bouw van het nieuwe distributiecentrum van Hoogvliet, een project waar we enorm trots op zijn. Het centrum, gelegen op bedrijvenpark Prisma langs de A12 in Bleiswijk, zal in 2020 operationeel zijn. Met een oppervlakte van 72.000 m2 en uitbreidingsmogelijkheden tot 10.000 m2, is dit een aanzienlijke onderneming.

Directeur Bas Reimert benadrukt de investeringen in de ontwerpafdeling en projectgerelateerde communicatie als sleutel tot het faciliteren van klanten van idee tot realisatie. Het project is opgedeeld in 12 percelen, waarvan Reimert verantwoordelijk is voor de infrastructuur en terreinafwerking rondom het distributiecentrum.

Het streven naar een BREEAM Outstanding-certificering is een belangrijk aspect van het project. Reimert is al in de tenderfase begonnen met het proces en heeft een BREEAM-expert aangetrokken om het project te begeleiden. Voorbereidende werkzaamheden, zoals de detailengineering van het rioolstelsel en de betonverharding, zijn al in volle gang.

Naast verhardingswerkzaamheden zal Reimert ook een overdekte fietsenstalling en terreinafscherming leveren en plaatsen. Door een integrale planning en fasering met de opdrachtgever en nevenaannemers wordt ervoor gezorgd dat alle werkzaamheden soepel verlopen en de bereikbaarheid van het distributiecentrum te allen tijde gegarandeerd blijft.

 

Bekijk meer projecten