Duurzaamheid MVO
17 maart 2017

MVO Prestatieladder Niveau 4 voor Reimert Groep

Bij de Reimert Groep geloven wij dat een betere toekomst niet vanzelf komt, die moet je creëren. Daarom zetten wij ons in om maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Organisatiebreed doen wij ons best om bij ieder project het verschil te maken voor onze omgeving. Wij zijn dan ook ontzettend trots dat ons harde werken hierin is beloond. Op 10 maart 2017 heeft de Gebr. Reimert Beheer B.V. de MVO Prestatieladder Niveau 4 in ontvangst mogen nemen.

Bewezen Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO)

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen houdt in dat wij organisatiebreed onze verantwoordelijkheid nemen in het creëren van werkgelegenheid, het stimuleren van duurzaam werken en een positieve bijdrage leveren aan innovaties in onze sector.

Met de MVO Prestatieladder Niveau 4 sluiten wij ons aan bij een selecte groep bedrijven die bewezen Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Niveau 4 is het hoogste niveau op de prestatieladder. Dit certificaat is geldig voor de gehele Reimert Groep: Reimert Bouw en Infrastructuur, De Wilde Grond-, Weg- en Waterbouw, Ubink Bouw en Onderhoud en Beugel Infrastructuur Beilen.

MVO-Prestatieladder-Niveau-4