Een project om trots op te zijn! Reimert Bouw en Infrastructuur realiseert de infrastructurele werkzaamheden en terreinafwerking voor het nieuwe distributiecentrum van supermarktketen Hoogvliet. In 2020 zullen de eerste activiteiten plaatsvinden in het nieuwe DC op bedrijvenpark Prisma langs de A12 in Bleiswijk.

Het nieuwe distributiecentrum wordt 72.000 m2, met de mogelijkheid om met nog eens 10.000 m2 uit te breiden. Hoogvliet is in 2012 al gestart met de voorbereidingen van dit project en de eerste paal is begin 2018 de grond in gegaan. Het project is opgedeeld in 12 percelen, waarvan de infrastructuur en terreinafwerking er één is.

Foto-DC-300x167 Win-winsituatie

Directeur Bas Reimert over deze opdracht: “We hebben de laatste jaren veel geïnvesteerd in onze ontwerpafdeling en de project gerelateerde communicatie. Hierdoor zijn wij in staat om onze klanten van idee tot realisatie te faciliteren. Het distributiecentrum is voor ons een bevestiging dat onze betrokkenheid in de ontwerpfase resulteert in een win-winsituatie”.

Bord-A12-DCHoogvliet-300x225 Uitdagingen

Dit project heeft een aantal uitdagingen, zoals het werken met verschillende percelen en de ambitie van Hoogvliet om de BREEAM Outstanding kwalificatie te behalen. Lees hierover meer in de nieuwe editie van de nieuwsbrief van de Reimert Groep die binnenkort verschijnt. Deze kunt u ook hier online bekijken.